A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

Про проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Великобийганської сільської територіальної громади

Дата: 11.10.2022 13:23
Кількість переглядів: 407

Фото без описуВеликобийганська сільська  рада інформує про початок підготовки до проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Великобийганської сільської територіальної громади, на які розроблені генеральні плани населених пунктів: с.Велика Бийгань, с. Мала Бийгань, с.Дийда, с. Астей, с.Гут, с. Мочола, с.Гуняді та підготовку аналітичного звіту.
Починається збір вихідних даних до аналітичного звіту містобудівного моніторингу.
    З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо розвитку – як окремих об’єктів містобудування та будівництва в населених пунктах громади, так і перспективний розвиток території громади в цілому.
    Пропозиції необхідно подавати до 30 листопада 2022 р. на офіційну поштову адресу: вулиця Головна, 61, село Велика Бийгань, 90232  або на офіційну електронну адресу сільської ради: velikabijgany.silyrada@ukr.net.
    Відповідальна особа: начальник відділу земельних відносин, архітектури та ЖКГ Великобийганської сільської ради Петра Тетяна Прокопівна.
    Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електрону адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення).Юридичні особи подають пропозиції з зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора