A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

Посібник з реалізації заходів евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій і збройних конфліктів

Дата: 02.03.2023 11:38
Кількість переглядів: 198

 

 

 

 

 

 

 

 

Практичний досвід проведення заходів з евакуації населення у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, особливо в умовах ведення воєнних дій, показав, що саме евакуація є найбільш ефективним заходом захисту населення.

З огляду на набутий досвід під час проведення евакуації із зон виникнення надзвичайних ситуацій та збройних конфліктів розроблено «Посібник з реалізації заходів евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій і збройних конфліктів».

    У виданні розглянуто низку питань, а саме: організація органів з евакуації, планування та проведення евакуації населення у разі виникнення надзвичайних ситуації; управління та організація взаємодії. Надано практичні рекомендації щодо планування евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей, особливостей проведення евакуації у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а також варіанти розроблення документів.

    Посібник призначений для надання допомоги органам виконавчої влади та місцевого самоврядування, організаціям, установам та підприємствам у плануванні та проведенні евакуації населення в умовах надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

https://idundcz.dsns.gov.ua/upload/1/6/1/7/5/4/9/posibnik-evakuaciini-zaxodi.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора