A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

Програма пільгового кредитування «Власний дім» функціонує на Закарпатті

Дата: 24.04.2023 11:22
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

 

 

 

 

Власний дім» – програма пільгового кредитування доступна закарпатцям! Функціонує у краї з 2003 року. Відновлення даху, утеплення фасаду, капітальний ремонт будинку, чи то зведення нового житла або проведення інженерних мереж – на такі види робіт можна отримати позику на пільгових умовах: максимум до 20 років під 3 %, у пріоритеті родини військових та малозабезпечені – для них діє нульова ставка.

Метою Програми є фінансова підтримка жителів громади у забезпеченні доступним житлом та покращенні існуючого житла через надання довгострокових пільгових кредитів тим категоріям громадян, які потребують поліпшення умов проживання та мають право на користування таким позиками.

Гроші можна використати на зведення нових будинків, модернізацію чи утеплення наявних. Це покращить якість життя краян. А також сприятиме соціально-економічному розвитку Закарпаття. 

Для додаткової інформації звертатися до Закарпатського обласного Фонду інвестування об'єктів соціальної сфери та промисловості за телефонами (0312) 64-47-92 та (097) 855-57-92. 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора