Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

День захисту дітей 2023

Дата: 23.06.2023 15:27
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

 

15 червня у Великобийганській громаді на території будинку культури села Дийда відбулося святкування "Дня захисту дітей". Головний організатор свята – Великобийганська сільська рада. Сільський голова, Ганна Андріївна Нодь привітала всіх присутніх, гостей і наголосила: Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

День захисту дітей – це привід нагадати, що кожна дитина, заслуговує на мирне і щасливе дитинство в колі рідних і друзів, жити у незалежній Україні.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Програма цього свята була дуже цікавою і насиченою. Були проведені святкові виступи закладів освіти, конкурси. У святкуванні взяло участь понад 500 дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису

За підтримки Великобийганської сільської ради для всіх дітей та гостей всі розваги та ласощі були безкоштовними.

Фото без опису

Діти мали можливість пограти в ляльковий театр, зайнятися рукоділлям, розписом обличчя. На території проведення заходу діти змогли безкоштовно покататися на каруселі, пострибати на батуті, поїсти морозива, та хот-доги. Було облаштовано багато цікавих фотозон, де бажаючі могли сфотографуватися. Кожна дитина отримала в подарунок іграшку.

Фото без описуФото без описуФото без описуВ.о. начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Маріанна Дублей зазначила про важливість та особливе значення проведення такого заходу для дітей громади. Щиро віримо, що вже наступного року наші діти зустрічатимуть це свято не в підвалах під обстрілами, а у мирній, щасливій, незалежній та вільній від окупантів Україні.

Фото без описуФото без опису

Під час святкування "Дня захисту дітей" проводився збір коштів для ЗСУ. Щоб долучитися до збору потрібно було купити лотерейні квитки, які згодом розігрувалися. Діти залишилися задоволеними і щасливими, адже майже кожен щось виграв.

Фото без описуФото без опису

https://www.youtube.com/watch?v=cOscyiiDqx8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора