A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

День Конституції України в громаді

Дата: 06.07.2023 15:13
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

 

28 червня 2023 року Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції — головного нормативно-правового акта держави. Це фундаментальний документ, що гарантує свободу – основоположну цінність українців, гарантує територіальну цілісність та недоторканність кордонів нашої держави.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Цього дня в Великобийганьській громаді було проведено патріотичний захід «З Україною в серці». З вітальним словом до всіх присутніх звернулися голова Великобийганської сільської ради Ганна Андріївна Нодь та в.о. начальника відділу освіти Маріанна Юріївна Дублей.

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

На патріотичному заході до Дня Конституції виступили учні закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів дошкільної освіти. Вихованці дошкільних закладів дуже чуттєво виконали пісні «Ой у лузі червона калина» та «Незламна». Учні гімназій підготували патріотичний танець «Перлина України» та зачитали патріотичні вірші. Завідувач Великобийганської сільської бібліотеки разом з вихованцями Малобийганського клубу показали пізнавальну сценку «Що таке Конституція?»

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З Днем Конституції, громадо!

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора