A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

Про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель та виконавців робіт із землеустрою з метою визначення ринкової вартості земельної ділянки, що підлягає продажу

Дата: 18.01.2024 12:00
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

 

 

Оголошення

про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель та виконавців робіт із землеустрою з метою визначення ринкової вартості земельної ділянки, що підлягає продажу

Земельна ділянка комунальної власності загальною площею 1,011 га, кадастровий номер 21204883600:02:000:0924, для  розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій (код згідно класифікатора 12.08), яка розташована у с. Дийда, вул.Берегсасі,3, на території Великобийганської сільської ради Берегівського району Закарпатської області (за межами населеного пункту). На земельній ділянці знаходяться об’єкти нерухомого майна, які є власністю покупця. Нормативна грошова оцінка зазначеної земельної ділянки становить 495 131,94 грн.

Назва та місцезнаходження органу, що проводить конкурс: конкурсна комісія Великобийганської сільської ради Берегівського району Закарпатської області, вулиця Головна, 61, село Велика Бийгань, 90232.

Мета проведення експертної грошової оцінки: визначення ринкової вартості земельної ділянки з метою передачі у приватну власність шляхом продажу.

Конкурс буде здійснюватись відповідно до Закону України „Про оцінку земель” та Закону України „Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі є наявність: відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, досвіду роботи суб’єкта оціночної діяльності у проведенні експертної грошової оцінки земельної ділянки, зокрема подібної земельної ділянки; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки земельної ділянки та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні подібної оцінки; письмової згоди оцінювачів, яких буде залучено суб’єктом оціночної діяльності, до виконання робіт з оцінки майна.

До участі в конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України “ Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”, якими передбачено здійснення практичної діяльності з оцінки та напрямами оцінки майна та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Учасникам конкурсу необхідно подати до Великобийганської сільської ради конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтверджуючих документів. Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).        

 

До підтверджуючих документів віднесено:

- заява на участь у конкурсі;

- копії завірених належним чином установчих документів учасника конкурсу;

- копії завірених належним чином документів, що підтверджують кваліфікацію працівників, які залучаються до виконання оцінки; -

- копію завіреного належним чином кваліфікаційного свідоцтва оцінювача, виданого у встановленому законом порядку;

- матеріали, в яких відображається досвід проведення незалежної оцінки земельних ділянок;

- пропозиції учасника конкурсу щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи з незалежної оцінки оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки експертної грошової оцінки земельної ділянки, у тому числі подібної оцінки).
         

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.   Конкурсна пропозиція претендентів має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях).

На конверті необхідно зробити помітку:” На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності (із зазначенням назви об’єкту) “.

           

Конкурсну документацію подати до Великобийганської сільської ради, вулиця Головна, 61, село Велика Бийгань, 90232, до 31 січня 2024 року (включно).

            

Конкурс буде проведено 01 лютого 2024 року, о 10.00 годині (к.ч), у приміщенні сільської ради за адресою:  вулиця Головна, 61, село Велика Бийгань (зал засідань).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора