Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

Основні правила поведінки на воді та біля водойм

Дата: 18.07.2024 10:55
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

 

Керівництво Великобийганської територіальної громади та поліцейський офіцер громади обстежили доступні водойми, щодо безпезпечного їх використання. У кожному населеному пункті Великобийганської ТГ наголосили про безпечне поводження громадян на воді та відповідальне ставлення до власної безпеки, що допоможе запобігти нещасним випадкам. Нагадали людям про важливість дотримання правил поведінки на водоймах та наголосили, що в жодному разі не можна йти купатись на самоті та не допускати небезпечних ігор. У ході роботи акцентували увагу на небезпечність доступу дітей до водойм, які непризначені для купання, закликали відповідально ставитись до власної безпеки.

 

НАГАДУЄМО, що батьки або особи, які їх замінюють, зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її життя та здоров’я. Діти повинні купатися виключно під наглядом дорослих та знати правила поведінки на воді та біля водойм. Будьмо відповідальні за безпеку майбутніх поколінь!

 

Шановні громадяни, нагадуємо, що купатись можна тільки у визначених для цього місцях. В жодному разі не занурюйтесь у водойми поряд із якими встановлено знак «Купання заборонено!». Це може бути небезпечно для вашого життя та здоров’я

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора