Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

День Конституції України в громаді (2024)

Дата: 28.06.2024 14:03
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

28 червня 2024 року Україна відзначає 28-му річницю прийняття Конституції — головного нормативно-правового акта держави. Це фундаментальний документ, що гарантує свободу – основоположну цінність українців, гарантує територіальну цілісність та недоторканність кордонів нашої держави.
Цього дня в Великобийганській громаді було проведено патріотичний захід «З Україною в серці» за участі працівників Великобийганської сільської ради та закладів освіти. З вітальним словом до всіх присутніх звернулася голова Великобийганської сільської ради Ганна Нодь та зазначила: «У час жорстокої війни, яку розв'язав агресор, наша Конституція набуває особливого значення. Вона є символом нашої незламності та джерелом сили у боротьбі за волю і територіальну цілісність України. Сьогодні ми висловлюємо вдячність тим, хто захищає нашу країну від ворога, зміцнює обороноздатність держави».
На патріотичному заході до Дня Конституції виступив хор Дийдянської гімназії з патріотичними піснями: «Соборна Україна», «Мій край» та «Молитва за Україну» , вихованці Великобийганського закладу дошкільної освіти дуже чуттєво виконали пісню «Незламна».


З Днем Конституції, громадо!


Дякуємо ЗСУ за можливість відзначити День Конституції!


Слава Україні!
Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора