Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

Атестація педагогічних працівників 2024

Дата: 20.09.2024 15:34
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Фото без опису

Атестація - це крок до професійної майстерності вчителя, досягти якої можливо за умови постійного вдосконалення, величезної працездатності, умінню адаптуватися до змін.
У цьому навчальному році атестацію педагогічних працівників проведено за новим Положенням. ( з 01.09.2023р. вступило у дію нове Положення про атестацію педагогічних працівників, затверджене наказом МОНУ від 09.09.2022року №805).
22 березня 2024 року у Великобийганській територіальній громаді було проведено IV засідання атестаційної комісії ІІ рівня, чергово атестувалися 10 педагогічних працівників на присвоєння та підтвердження раніше присвоєних кваліфікаційних категорій та педагогічних звань. Вчителі поділилися своїми творчими здобутками, презентувавши досвід роботи та результативність професійної діяльності в міжатестаційний період.
Вітаємо колег із успішним проходженням атестації. Ви ще раз довели, що ПЕДАГОГ - це не професія, а стан Вашої душі! Бажаємо наснаги, творчих злетів, бажання творити та міцного здоров"я! Хай навколо Вас буде мир, злагода та усмішки дітей, яким Ви віддаєте частинку свого життя!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора