Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" (ДЖУРА) 2024р.

Дата: 02.05.2024 12:37
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

30 квітня 2024 року у Великобийганській територіальній громаді відбулося довгоочікуване відкриття І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово патріотичниї гри "Сокіл" ("ДЖУРА") 2024. Урочистості та проведення гри, як і минулоріч, відбулися на території Гутівської гімназії. З 30 квітня по 02 травня змагались чотири команди: рій "БЕМС", рій "БОРЦІ", рій "Малобийганські ОРЛИ" та рій "СОКІЛ".

Фото без опису

Під час гри учасники випробовуватимуть себе у змаганнях зі стройової підготовки ”Впоряд”, спортивних змаганнях : ”Смуга перешкод”, «Пластун», «Перетягування линви», «Фізичної підготовки», «Метання гранати», інтелектуальної вікторини ”Відун” та інших.

Фото без опису

Команди оцінюватиме компетентна суддівська колегія головою якої є Попович Олександр Іванович (на фото знизу).

Фото без опису

На відкриття І етапу завітала голова Великобийганської сільської ради Ганна Андріївна Нодь, яка привітала та побажала юним джурам показати хороші результати і завжди бути патріотами своєї Вітчизни, гідними захисниками рідної землі.

Фото без опису

Також на заході були присутні депутати, староста села Гут та працівники органів місцевого самоврядування Великобийганської сільської ради. Перший день змагань показав командний запал, згуртованість роїв та волю до перемоги.

Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Великобийганської ТГ Маріанна Дублей побажала всім учасникам гри вдалих стартів і наполегливої боротьби у змаганнях, доброго настрою і чудових вражень, перемоги і миру!

Фото без опису

02 травня 2024 року на території Гутівської гімназії відбулося урочисте нагородження переможців та призерів І (територіального) етапу гри «Сокіл» («Джура») 2024.

Голова Великобийганської сільської ради Ганна Нодь разом з головним суддею Олександром Поповичем привітали учасників та нагородили переможців, виховників та кращих джур.

Фото без опису

На свято завітала Турані Ярослава начальник відділу з питань освіти Берегівської районної військової адміністрації.

Фото без опису

Всі учасники гри продемонстрували козацький вишкіл, гарні знання з історії України, силу, мужність, вміння діяти колективно, влучність та наполегливу боротьбу в змаганнях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Підвівши підсумки, визначено рої-переможці територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Отож, переможцями стали:

І місце вибороли господарі змагань — рій «БЕМС» (Гутівська гімназія);

ІІ місце здобув – рій «Соколи» (Дийдянської гімназії);

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора