Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

"Пліч-о-пліч" Всеукраїнські шкільні ліги 2024р.

Дата: 10.03.2024 13:26
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

07 березня 2024 року в Великобийганській територіальній громаді відбулося відкриття ІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». В межах даного проєкту заплановано проведення спортивних змагань із п’яти видів спорту, які є найбільш популярними та доступними: баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування, футзал та черлідинг.

Фото без описуФото без описуФото без опису

З вітальним словом до присутніх звернулася сільський голова Великобийганської сільської ради Ганна Нодь, зазначивши: «Я безмежно рада, що юні спортсмени нашої громади долучаються до таких проєктів, адже це показує нашу жагу до перемоги. Будучи разом, ми зможемо побудувати наше майбутнє. Ці змагання – можливість покращити фізичну форму, проявити лідерство, знайти нових друзів. Головне – відволіктися від війни».

Фото без опису

Дякуємо організаторам за теплий прийом і ЗСУ за можливість проводити спортивні події.

«Я хотіла б побажати, щоб кожен не лише отримав емоції від участі в змаганнях, а й щоб діти привезли в рідну школу кубок зі словами: «це ми виграли», не «я», а «ми»! Командний дух, що гуртує, – це і є пліч-о-пліч», – наголосила начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Маріанна Дублей.

Фото без опису

Юні спортсмени демонстрували майстерність, волю до перемоги та командний дух, діляться усмішками і радістю від можливості займатися улюбленим видом спорту в колі друзів.

Фото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора