Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

День захисту дітей 2024

Дата: 20.06.2024 13:57
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

18 червня 2024 року у Великобийганській громаді на території Великобийганської гімназії відбулося святкування "Дня захисту дітей". Головний організатор свята – Великобийганська сільська рада. Сільський голова, Ганна Андріївна Нодь привітала всіх присутніх, гостей і наголосила: Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. День захисту дітей – це привід нагадати, що кожна дитина, заслуговує на мирне і щасливе дитинство в колі рідних і друзів, жити у незалежній Україні.

Фото без опису

Програма цього свята була дуже цікавою і насиченою. Були проведені святкові виступи закладів освіти, конкурси, турнір з мініфутболу, розіграш лотареї. Особливо додав настрою величезний ведмідь, що завітав на свято до дітей. У святкуванні взяло участь понад 400 дітей. За підтримки Великобийганської сільської ради для всіх дітей та гостей всі розваги та ласощі були безкоштовними.

Діти мали можливість пограти в ляльковий театр, зайнятися рукоділлям, розписом обличчя. На території проведення заходу діти змогли безкоштовно покататися на каруселі, пострибати на батуті, поїсти морозива та хот-догів . Було облаштовано багато цікавих фотозон, де бажаючі могли сфотографуватися. Кожна дитина отримала в подарунок іграшку.

Начальник відділу освіти, культури, туризму молоді та спорту Маріанна Дублей зазначила про важливість та особливе значення проведення такого заходу для дітей громади. Щиро віримо, що вже наступного року наші діти зустрічатимуть це свято не в підвалах під обстрілами, а у мирній, щасливій незалежній та вільній від окупантів Україні.

Фото без опису

Під час святкування "Дня захисту дітей" проводився збір коштів для ЗСУ. Щоб долучитися до збору потрібно було купити лотерейні квитки, які згодом розігрувалися. Діти залишилися задоволеними і щасливими, адже майже кожен щось виграв.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДякуємо всім, хто долучився до організації свята, до збору коштів та за участь у заході.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора