A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

Оголошення конкурсу

Про переможця конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності

Великобийганська сільська  рада інформує, що переможцем  конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення експертної грошової оцінки об’єкту нерухомого майна з метою передачі в оренду «Об’єкт незавершеного будівництва (готовність 58%)  - громадська будівля багатофункціональної спортивної зали, загальною площею 1511,5 кв.м, який розташований за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, село Астей, вул. Дружби Народів, 21Б» конкурсною комісією визначено ПП «БІЗНЕС-ЕКСПЕРТ» (код ЄДРПОУ 36254940) з пропозицiєю щодо вартості виконання робiт iз оцінки об’єкта 8500,0 грн. та терміном виконання робіт 7 календарних днів.

15:18:18 14.10.2022

Про проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Великобийганської сільської територіальної громади

Великобийганська сільська  рада інформує про початок підготовки до проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Великобийганської сільської територіальної громади, на які розроблені генеральні плани населених пунктів: с.Велика Бийгань, с. Мала Бийгань, с.Дийда, с. Астей, с.Гут, с. Мочола, с.Гуняді та підготовку аналітичного звіту. Починається збір вихідних даних до аналітичного звіту містобудівного моніторингу.     З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо розвитку – як окремих об’єктів містобудування та будівництва в населених пунктах громади, так і перспективний розвиток території громади в цілому.     Пропозиції необхідно подавати до 30 листопада 2022 р. на офіційну поштову адресу: вулиця Головна, 61, село Велика Бийгань, 90232  або на офіційну електронну адресу сільської ради: velikabijgany.silyrada@ukr.net.     Відповідальна особа: начальник відділу земельних відносин, архітектури та ЖКГ Великобийганської сільської ради Петра Тетяна Прокопівна.     Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електрону адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення).Юридичні особи подають пропозиції з зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

13:23:00 11.10.2022

Увага!!! Важлива інформація!

Рада оборони області прийняла рішення заборонити у період з 22:00 до 8:00 упродовж 24-28 серпня роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі. Обмеження поширюються й на заклади ресторанного господарства.

14:44:04 24.08.2022

Великобийганська сільська рада придбала та передала Збройним силам України автомобіль

    «Дякуємо всім, хто долучився. Ми не зупиняємось, а продовжуємо далі працювати. І це лише невелика частина того, чим ми можемо допомогти ЗСУ. Ми всією громадою продовжуємо підтримувати українських захисників», – розповіла сільський голова Ганна Нодь.

11:37:41 14.07.2022

Держпраці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

   В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

11:29:14 14.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора