Великобийганська громада
Закарпатська область, Берегівський район

Відділ соціального захисту Великобийганської сільської ради

В Україні запрацював портал «Діти війни» – платформа для розшуку дітей

Портал створено як інструмент для пошуку дітей, їх порятунку та визволення з місць примусового переміщення чи депортації. Інформація, розміщена на порталі, – наочне свідчення геноциду українських дітей та злочинів проти людяності, які армія Росії щодня здійснює щодо українського народу.

12:45:32 14.11.2022

30 липня - Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

30 липня 2022 року відзначаємо Всесвітній  день боротьби з торгівлею людьми. З цього приводу 29.07.2022 року в комунальному закладі Великобийганської сільської ради в присутності дільничного інспектора Берегівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Миколи Совбана, начальника служби у справах дітей Великобийганської сільської ради Олександра Поповича та начальника відділу соціального захисту населення Великобийганської сільської ради Іванни Макарусь було проведено відповідний захід з внутрішньо-переміщеними особами та роз’яснювальна робота щодо уникнення даної проблеми, яка на даний час є дуже актуальною.

14:17:05 29.07.2022

Пропонуємо вашій увазі електронну версію «Довідника безбар’єрності»

Перша леді України Олена Зеленська презентувала електронну версію «Довідника безбар’єрності». Посібник покликаний зафіксувати нові норми безбар’єрної мови та стати гідом з коректного спілкування.

12:03:18 22.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора